RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Aralık 2013, Salı 13:15:01 tarihnde eklendi. 770 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Geriye Dönüş Fonu

ABHAZYA CUMHURİYETİ 2014 YILI BÜTÇESİNDE, GERİ DÖNÜŞ FONU İÇİN 108.900 BİN RUBLE AYRILDI
Geriye Dönüş Fonu
10/12/2013. Apsnypress Haber Ajansı’nın, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Geriye Dönüş Komitesi Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre, 9 Aralık’ta 2014 yılı Geriye Dönüş Fonu Bütçe tasarısının belirlenmesi üzerine bir toplantı düzenlendi. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Geriye Dönüş Fonu 2014 yılı bütçe taslağının tartışıldığı toplantıda Geriye Dönüş Fonu Başkanı John Smır, yaptığı konuşmada “Mevcut bütçe tasarısı taslağı, daha önceki bütçelerden farklı ve sosyal yönü ağırlıklı olacaktır” vurgulamasında bulundu.
 
Geriye Dönüş Fonu 2014 yılı bütçe tasarısının görüşüldüğü toplantıya, Abhazya Devleti Geriye Dönüş Komitesi Başkanı Hrips Djopua, Devlet Komitesi Başkan Yardımcısı Erkan Kutarba, Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu Milletvekili Dimitri Gunnba, Devlet Komitesi üyeleri Vadim Smır, Genadiy Alamia, Nizam Hapat, Rimma Asharua ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Tüm üyeler tarafından yapılan tartışmalar sonrasında, Geriye Dönüş Fonu’nun 2014 yılı bütçe taslağı 108.900 Bin Ruble olarak planlandı. 
 
2014 Bütçe Fonu, daha sonra tartışılmak üzere Hükümete gönderilecek. Devlet Komitesi üyeleri ve fon yöneticileri, toplantıda geriye dönen Abhaz Diasporası insanlarına maddi destek sağlanması ve diğer sorunları görüştüler.
 
Kaynak: www.apsnypress.info       

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.