RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Aralık 2013, Pazartesi 19:28:43 tarihnde eklendi. 927 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

H. Djopua, İ. Argun Görüşmesi

HRİPSH DJOPUA, İRFAN ARGUN’A ABHAZYA DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB TARAFINDAN GÖNDERİLEN V. ARDZINBA MADALYASI VE PLAKET SUNDU
H. Djopua, İ. Argun Görüşmesi
09/12/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Geriye Dönüş Komitesi Başkanı Hrips Djopua ve Suriye Abhaz Diasporası Sorumlusu Şeref Marşan, bugün Kafkas – Abhazya Dayanışma Komitesi (KADK) eski başkanı İrfan Argun’u ziyaret etti. 
 
Abhaz Heyeti’nin İrfan Argun ziyaretinde, Abhazya Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Vladimir Avidzba ve KADK Başkanı Erdeşan Kobaş (Bganba) hazır bulundular. Hripsh Djopua buluşma sırasında İrfan Argun’a Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab tarafından Abhazya Cumhuriyeti ve Abhaz Diasporasına vermiş olduğu destek ve üstün hizmetlerinden dolayı, Abhazya Cumhuriyeti 1. Devlet Başkanı Vladislav Ardzınba’ın resim kabartmasının bulunduğu altın kaplama plaketi sundu. 
 
Hripsh Djopua, KADK Başkanı Erdeşan Kobaş’a da Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab tarafından iletilen Vladislav Ardzınba kabaertmalı plaketi sundu. Taraflar arasında yapılan görüşmede Devlet Geriye Dönüş Komitesinin çalışmaları ve Abhaz Diasporasından çalışmalara verilebilecek destek konuları görüşüldü. 
 
Hripsh Djopua ve Şeref Marşan, öğleden sonra Abhaz Dernekleri Federasyonu (Abhaz – Fed) Yöneticileri ile de bir görüşme yaptı. Heyet üyelerinin 10 Aralık Salı günü Abhazya’ya dönmesi bekleniyor. 
 
www.abhazyam.com      

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.