RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 04 Aralık 2013, Çarşamba 21:42:02 tarihnde eklendi. 960 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Marhaba Abkhazia Web Sitesi

ABHAZYA CUMHURİYETİ ARAP DİLİNDE “MARHABAABKHAZİA” İNTERNET SİTESİ 4 ARALIK’TA YAYINA GİRDİ
Marhaba Abkhazia Web Sitesi 04/12/2013. 4 Aralık 2013 Tarihi itibarı ile MARHABAABKHAZIA http://marhabaabkhazia.com/ adı altında İnternet Sitesi yayına girdi.

 

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından yaşama geçirilen ve Arap dilinde Abhazya hakkında haber ve bilgi sunan ilk İnternet sitesi MARHABAABKHAZİA (Abhazya’dan Selamlar) yayına başladı. İnternet sitesinde Abhazya’nın tarihi, kültürü, doğal yapısı hakkında makale, video ve fotoğraflar bulunuyor

 

Yaşama geçirilen bu proje, Abhazya hakkında Arapça yapılacak olan yayın sayesinde Arap Dünyasında 65 Milyonun üzerinde internet kullanıcısının Abhazya Cumhuriyeti ile kültürel ilişkilerini güçlendirmesini ve geliştirmesini hedefliyor.

 

Bu proje sayesinde, internet ağ sistemi içerisinde Arap dünyası ile Abhazya hakkında olumlu imajın geliştirilmesi, kültürel ve siyasal bağların kurulması kolaylaşacaktır.

 

Arap Dilinde yayın yapan internet sayfası, Abhazya Dışişleri Bakanlığı Bilgilendirme Bölümü’nden Sami Aryutaa ve Milad Gogua tarafından yaşama geçirildi. Projenin sorumluluğu, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Bilgilendirme Bölüm Başkanı Tengiz Tarba tarafından yürütülmektedir.         

 

http://www.mfaapsny.org/news/index.php?ID=1800#sthash.e2FHFdds.dpuf

 

Kaynak: www.apsnypress.info


 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.