RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 03 Aralık 2013, Salı 10:43:35 tarihnde eklendi. 636 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rashid Nurgaliyev Abhazya’da

RUSYA FEDERASYONU GÜVENLİK KONSEYİ SEKRETER YARDIMCISI RASHİD NURGALİYEV ABHAZYA’YI ZİYARET EDİYOR
Rashid Nurgaliyev Abhazya’da
03/12/2013. Rusya Federasyonu Güvenlik konseyi Sekreter Yardımcısı Rashid Nurgaliyev, 2 Aralık Pazartesi günü Abhazya Cumhuriyeti’ne çalışma ziyaretinde bulundu. Abhazya Cumhuriyeti Devlet BaşkanıAleksandr Ankvab ile iki ülke arasındaki sosyal – ekonomik işbirliği ve güvenlik konularının geniş bir yelpaze içerisinde ele alındığı bir toplantı düzenlendi. Toplantıya ayrıca Rusya Federasyonu’nun Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi Semyon Grigoriev ve Abhazya Cumhuriyeti Devlet Güvenlik Konseyi Sekreteri Nugzar Aşuba’da katıldılar.
 
Toplantı öncesinde konuşma yapan Rashid Nurgaliyev “Rusya Federasyonu Devlet Başkanı, AbhazyaCumhuriyeti’nin sosyal – ekonomik kalkınma çabalarına tam destek vermektedir “ diyerek devlet başkanının mesajını iletti. RF Güvenlik Sekreter Yardımcısı, Devlet Başkanı ve Abhazya Cumhuriyeti Güvenlik konseyi Sekreterlik Görevine yeni atanan Nugzar Aşuba ile bir dizi uluslararası işbirliği konularını görüştüler.
 
Rashid Nurgaliyev, konuşmasında Tkvarchal’da yaşanan Bağırsak salgını ile mücadele etmek amacı ile RF Sağlık ve Sosyal Kalkınma Bakanlığına bağlı bir uzman heyetinin daha kendisiyle gelerek göreve başladığını belirtti.
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Resmi Sözcüsü Kristian Bjania tarafından Apsnypress Haber Ajansı’na yapılan açıklamada Rashid Nurgaliyev’in Abhazya’nın çeşitli bölgelerini ziyaret etmek istediğini söyledi. 
 
Kaynak: www.apsnypress.info    

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.