RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Kasım 2013, Cuma 18:12:37 tarihnde eklendi. 737 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Demiryolu Ulaşımı Görüşmesi

ALEKSANDR ANKVAB “ABHAZYA, ABHAZ DEMİRYOLUNUN ORTAK ÇIKARLAR DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞTIRILMASI ÖNERİLERİNİN DİKKATE ALINMASINDA İSTEKLİ”
Demiryolu Ulaşımı Görüşmesi 15/11/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bölümü tarafından yapılan açıklamaya göre, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Rusya Federasyonu Ulaştırma Bakan Yardımcısı Aleksei Tsydenov ve “Rusya Federasyonu Demiryolları” Şirketi Başkan Yardımcısı Aleksandr Saltanov Başkanlığındaki Rusya Heyeti ile görüştü.


Toplantıda, “Veseloe (Adler) – Suhum” Demiryolu çalışmalarında var olan sorunlar ve diğer konular gündeme alındı. Demiryolu Temsilcileri, yıl sonuna kadar yapılan demiryolu alt yapı çalışmalarının bitirileceği konusunda bilgilendirmede bulundular.


Ulaştırma Bakanlığı ve Rusya Demiryolları Şirketi Başkanları, yapmış oldukları konuşmalarda Suhum ile Rostov – na Donu arasındaki yolcu talebinin yoğunluğunu belirttiler. Başkanlar, yolcu sayısının her geçen yıl arttığını vurguladılar.


Rusya Demiryolları Temsilcileri, Abhazya Demiryolları Yöneticileri ile daha sıkı işbirliği ve çalışma koşullarını geliştirmek için çeşitli seçenekleri görüşmeye hazır olduklarını söylediler.


Aleksandr Ankvab, Abhazya tarafı olarak Abhazya Demiryolunun karşılıklı yarar ölçüsünde çalıştırılması amacı ile yapılacak olan önerilere açık olduklarını söyledi.


Kaynak: www.apsnypress.info      
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.