RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Kasım 2013, Cuma 11:46:07 tarihnde eklendi. 678 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den Başarı Mesajı

VLADİMİR PUTİN “V. RUSYA – ABHAZYA ÇALIŞMA FORUMU” KATILIMCILARINA BAŞARI MESAJI GÖNDERDİ
Putin’den Başarı Mesajı 15/11/2013. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Abhazya Cumhuriyeti’nin Başşehri Suhum’da düzenlenen “V. Rusya – Abhazya Çalışma Forumu” (Rusya ve Abhazya 2008 – 2013: Beş Yıllık İşbirliği ve Deneyim Perspektifleri) katılımcıları ve konuklarına başarı mesajı gönderdi.


Vladimir Putin Mesajı:


“Saygıdeğer Dostlar! 


V. Rusya – Abhaya Çalışma Forumu, açılışını kutluyorum.


Sizlerin yıllar boyunca sürdürmüş olduğunuz forum, Rusya ve Abhazya Hükümetleri, iş ve uzman toplulukları arasında açık, anlamlı ve saygın işbirliği bir çalışma konumuna gelmiştir. Forum, ülkelerimiz arasında, coğrafya alanlarında ve birçok ciddi konularda anlamlı projeler başlatmıştır – giderek genişlemektedir.


Forumun gündemi her şeyden önce, ekonomi, tarım, ulaşım, enerji ve turizm alanlarında ikili işbirliğinin öncelikli konularını gündeme getirmektedir. En umut verici ve güncel konularda fikirlerin ortaya çıkmasını hedeflemektedir. Ve elbette ki, sizin dikkat merkeziniz – bölgeler arası ilişkilerin güçlendirilmesi, sadece bizlerin çok yönlü işbirliğimizin geliştirilmesi anlamında bir anahtar olmamalıdır, aynı zamanda Rusya ve Abhazya arasında gerçek bir ortaklık ve iyi komşuluk ilişkilerinin güçlendirilmesine olumlu bir katkıda bulunmalıdır.


Sizlere başarılı ve verimli çalışmalar diliyorum.”


Kaynak:  http://apsnypress.info/news/10580.html      
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.