RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Kasım 2013, Çarşamba 19:12:44 tarihnde eklendi. 812 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz – Rus Çalışma Forumu

SUHUM’DA “2008 – 2013 ABHAZYA – RUSYA, BEŞ YIL DAYANIŞMA VE GELİŞİM” V. ABHAZ – RUS ÇALIŞMA FORUMU DÜZENLENİYOR
Abhaz – Rus Çalışma Forumu 13/11/2013.  15 Kasım 2013 tarihinde Abhazya’nın Başşehri Suhum’da V. Abhaz – Abhaz Çalışma Forumu düzenleniyor. Forum “2008 – 2013 Abhazya – Rusya Dayanışma ve Gelişim” adı altında çalışmalarını sürdürecek. Foruma, Rusya Federasyonu Hükümeti, Federal ve Bölgelerdeki yetkililer, sivil tolum kuruluşları, Abhazya ve Rusya’dan çeşitli işadamlarının katılması bekleniyor.


Foruma katılacak olan Rusya Federasyonu Yetkilileri: RF Devlet Başkanlığı Yabancı Ülkeler ile Bölgesel ve Kültürel İlişkiler Bölüm Başkanı Vladimir Chernov ve Yardımcısı Sergei Chebotarev, Devlet Başkanlığı Sibirya Federal Bölgesi Elçi Yardımcısı Andrei Filichev, Devlet Başkanlığı Dışişleri ve Bölgeler Arası Kültürel İlişkiler Planlama Dairesi Başkanı Valery Maksimov, Devlet Başkanlığı Dışişleri ve Bölgeler Arası Kültürel İlişkiler Planlama Dairesi Danışmanı Dimitri Gorshikov, RF Dışişleri Bakanlığı BDT Ülkeleri 4. Daire Müdürü Aleksei Palvovski.


Foruma katılacak olan Hükümet Temsilcileri: Bölgesel Kalkınma, Enerji, Sanayi ve Ticaret, Tarım, Ulaşım, İletişim ve kitle haberleşme, Ekonomik Kalkınma, Sağlık ve Sosyal Kalkınma, Kültür ve ayrıca Federal kurumlar, BDT İşbirliği ilişkileri, Yurtdışında yaşayan vatandaşlarla dayanışma bölüm temsilcileri.


Suhum’da düzenlenen foruma katılmak üzere Adıge, Kabardey – Balkar, Karaçay – Çerkesk, Çeçenistan, Cumhuriyetleri, Krasnodar ve Stavrapol Bölgeleri, Leningrad ve Moskova Bölge Yönetimleri, St. Petersburg, RF Demiryolları Şirketi, Rosneft Şirketi, VTV Bank, Rusya Bilim Akademisi ve Üniversiteleri bilim adamları ve uzmanları, turizm şirketleri, Sivil Toplum Kuruluşlarından temsilciler geliyor.


15 Kasım’da başlayacak olan V. Çalışma Forumu, altı yuvalrlak masa biçiminde sürdürülecek.


Kaynak: www.apsnypress.info            
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.