RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Kasım 2013, Pazartesi 10:49:29 tarihnde eklendi. 694 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab, Danilo Medina’yı Kutladı

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, DOMİNİK CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI DANİLO MEDİNA SANCHES’İN DOĞUM GÜNÜ'NÜ KUTLADI
Ankvab, Danilo Medina’yı Kutladı 11/11/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bölümü tarafından yapılan açıklamaya göre, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Abhazya Cumhuriyeti Devleti ve halkı adına Dominik Cumhuriyeti Devlet Başkanı Danilo Medina Sanches’e doğum günü kutlama mesajı gönderdi.


Aleksandr Ankvab, Danilo Medina Doğum günü Kutlama Mesajı:


“Sn. Devlet Başkanı, Devlet Başkanlığı ve devlet yönetimi görevlerinizde olduğu gibi yurt dışı çalışmalarınızla ulusunuzun itibarını üst düzeylere çıkardınız.


Sizin önderliğinizde sürdürülen devlet yönetiminin, Dominik Cumhuriyeti’nin ekonomik gelişimini ve uluslararası toplum içerisindeki düzeyini yükseltme çalışmalarınızı, halkınızın yaşam düzeyini yükseltme çalışmalarınızı başarılı bir biçimde yükselttiğinizden eminim.   


Abhazya Cumhuriyeti, Dominik Cumhuriyeti ile dostluk ve ortaklık işbirliği ilişkilerinin kurulması ve gerçekleştirilmesi konusunda kararlıdır. Abhaz – Dominik halkları arasında her düzeyde etkileşim kurulmasına en üst düzeyde katkıda bulunmaya hazırız.


Sayın Devlet Başkanı, sizin için en değerli gününüzde, Dominik Cumhuriyeti Halkının refah düzeyinin ve barış ortamının yükseltilmesi konusunda yapmış olduğunuz çalışmalarınızda başarılar ve mutlu bir yaşam diliyorum.”


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.