RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Ekim 2013, Çarşamba 12:42:02 tarihnde eklendi. 711 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İgor Ahba, Ekvador Gecesi’ne Katıldı

ABHAZYA’NIN RUSYA BÜYÜKELÇİSİ İGOR AHBA, EKVADOR DEVLET BAŞKANI RAFAEL CORREA İLE GÖRÜŞTÜ
İgor Ahba, Ekvador Gecesi’ne Katıldı 30/10/2013. Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba, Rusya Federasyonu ve Ekvador arasındaki diplomatik ilişkilerin kurulmasının 68. Yıldönümüne adanan gala gecesine katıldı.


Moskova, “President Hotel” Konser Salonu’nda düzenlenen Rusya Federasyonu ve Ekvador Cumhuriyeti arasında kurulan diplomatik ilişkilerin 68. Yıldönümü onuruna büyük bir gala gecesi düzenlendi.


Gecenin onur konuğu, Moskova’da bulunan Ekvador Cumhuriyeti Devlet Başkanı Rafael Correa oldu. Devlet Başkanı yapmış olduğu konuşmada geceye katılan konuklara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.


Gece daha sonra Rusya ve Ekvador’un tanınmış sanatçıları tarafından düzenlenen konser ile sürdü.


Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Büyükelçiliği Basın Birimi’nden aldığı bilgiye göre, Abhazya Büyükelçisi İgor Ahba, Rusya Federasyonu’nda akredite olan yabancı ülke büyükelçisi olarak geceye davet edildi.


Abhazya Büyükelçisi İgor Ahba, gecenin kapanış töreni sırasında Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa ile kısa bir görüşmede bulundu, görüşme sırasında Abhazya ve Ekvador ilişkilerinin gelecekte geliştirilmesi konusu ele alındı.


Kaynak: www.apsnypress.info       
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.