RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Ekim 2013, Çarşamba 00:01:09 tarihnde eklendi. 1301 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Danish Refugee Council

DANİMARKA'LI STK “DANİMARKA MÜLTECİLER KONSEYİ” «Danish Refugee Council» ABHAZYA’NIN GAL BÖLGESİ’NDE ÇALIŞIYOR
Danish Refugee Council 23/10/2013. 22 Ekim Salı günü, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Irakli Khintba, Danimarkalı Uluslararası sivil Toplum Kuruluşu “Danimarka Mülteciler Konseyi”  «Danish Refugee Council» Abhazya Temsilcisi Vincent Donte ile toplantı düzenledi.


V. Donte, toplantı sırasında Gal Bölgesinde özellikle alt yapı alanlarındaki geliştirme çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Irakli Khintba konuşma sırasında “Uluslararası Ajans, Abhazya Yönetiminden gelen sinyalleri çok iyi anlıyor ve onarım – kalkınma çalışmaları verimli oluyor” dedi. Toplantı var olan diğer sorunların görüşülmesi ile sona erdi.  .http://mfaapsny.org/news/index.php?ID=1703


Kaynak: www.apsnypress.info

 

*****************


Not: Değerli okuyucular, Abhazya’da özellikle Gal Bölgesi’nde AB Üyesi ülkelere bağlı STK’lar çalışıyor. . «Danish Refugee Council» Şirketi’de bu organizasyonlardan birisidir. (Bknz: http://www.drc.dk/home/ )


 «Danish Refugee Council» (DRC) içerisinde Türkiye’nin de bulunduğu 30 ülkede faaliyette bulunuyor.  Sitesinde yayınlamış oldukları haritada Kafkasya Bölgesi’nde Gürcistan ve Azerbaycan görülüyor. (Bknz: http://drc.dk/relief-work-old/where-we-work/ )


Yayınlamış olduğu haritada Abhazya’nın görünmediği örgüt, Gürcistan Merkezli çalıştığını belirtiyor. Abhazya’daki çalışmalarında Gürcistan’ın içerisinde ve Abhazya’da yerlerinden edilmiş insanların, göçmenlerin geriye dönüşleri, alt yapı onarımları için çalıştığını yazıyor.   (DRC is currently working in Georgia proper and Abkhazia and our beneficiaries include returnees, IDPs, vulnerable host populations, refugees and migrants, as well as Ministries, municipalities and national NGOs.)


DRC’nin daha iyi anlaşılabilmesi için internet sitesinde İngilizce olarak yayınlanan Abhazya Cumhuriyeti Gal Bölgesi çalışmalarını siz değerli okurlarımızla buluşturuyoruz. ( http://drc.dk/dk/relief-work-old/stories-from-the-field/story/artikel/growing-up-in-gali/ ) AB Üyesi STK’ların Abhazya’daki çalışmalarına dikkat edilmesi konusunu bir kez daha vurguluyoruz.


Saygılarımızla.

 

Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu 


Fatih Atan (A’tanba) “     


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.