RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Ekim 2013, Salı 11:51:32 tarihnde eklendi. 737 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BM Koordinatörü Niels Scott

ABHAZYA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI’NDA BM BÖLGE KOORDİNATÜRÜ (UNDP) NİELS SCOTT İLE TOPLANTI DÜZENLENDİ
BM Koordinatörü Niels Scott 22/10/2013. 21 Ekim Pazartesi günü, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Dışişleri Bakan Yardımcısı Irakli Hintba ile Abhazya Cumhuriyeti’ne resmi ziyarette bulunan BM Bölge Koordinatörü Niels Scott ile toplantı düzenlendi. Toplantıya ayrıca, Dışişleri Bakan Yardımcısı Oleg Arşba, Avrupa Kanada Bölüm Başkanı Kan Tania ve Siyasi Bölüm Uzmanı Naala Avıdzba’da katıldılar.


Niels Scott, BM Bölge Koordinatörü J. McGoldrik’in görev yerinin değiştirilmesi nedeni ile Eylül 2013’den itibaren aynı göreve atandı. Toplantıda, BM İlişkilerini geliştirme programında düzenlenen yeni değişiklikler ele alındı. I. Khintba’nın belirttiğine göre, BM yrni çalışma programında sosyal yardım kuruluşlarının çalıştırılması ve yönlendirilmesi ile ilgiil bazı değişikliklerin yapılmış olduğunu görüldü. Ancak, sosyal – ekonomik alt yapının geliştirilmesinde ve sermaye aktarımı konusunda çok az bir ilerleme bulunuyor.


Niels Scott, BM Kuruluşları ile Abhazya Dışişleri Bakanlığı arasındaki iletişimin önemine vurgu yaptı. Toplantı sırasında ayrıca, Güney Kafkasya’da güvenlik ve İstikrarın sağlanması amacı ile Cenevre’de sürdürülen görüşmelerin sosyal yardımlar konusunu ele alındı.       


http://mfaapsny.org/news/index.php?ID=1700


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.