RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Ekim 2013, Cuma 15:57:15 tarihnde eklendi. 1077 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Yol Onarımı

ABHAZYA CUMHURİYETİ'NDE OÇAMÇIRA BÖLGESİ GUAD KÖYÜ'NÜ PSOU - İNGUR OTOYOLU'NA BAĞLAYAN YOLUN ONARIM ÇALIŞMALARI SONA ERDİ
Abhazya’da Yol Onarımı 18/10/2013. Apsnypress Haber Ajansı’nın Oçamçıra Şehir Yönetimi’nden aldığı bilgiye göre, Oçamçıra Bölgesi Guad Köyü yolunu Psou – İngur Otoyoluna bağlayan kısımda onarım çalışmaları sonlandırıldı.


Oçamçıra Şehir Yönetimi, yolun 15 km uzunluğunda ve 4,5 metre genişliğinde bulunduğunu belirtti. Yola önce mıcır döşendi ve silindirler ile ezilerek asfalt dökümüne hazırlandı, daha sonra asfalt dökümü yapılarak yol ulaşıma hazır duruma getirildi.


Guad köyü yolunun ulaşıma açılması çalışmaları “Abhaz Bölge Onarım” Şirketi tarafından yapıldı. Yolun ulşaıma açılmasından bölge üzerinde bulunan Lashkindar ve Kuachara köyleri de yararlanıyor. Yol onarımı için 54,4 Milyon Ruble harcandı.


Bölge köy sakinleri yolun onarımı hakkında, 20 yıldır çok zor koşullar altında sürdürmüş oldukları ulaşımlarının rahatlamasından dolayı duymuş oldukları hoşnutluklarını belirttiler.


Kaynak: www.apsnypress.info        
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.