RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Ekim 2013, Cumartesi 16:39:15 tarihnde eklendi. 632 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Venezuela’dan Abhazya’ya Ziyaret

VENEZUELA CUMHURİYETİ'NİN RUSYA BÜYÜKELÇİLİĞİ TEMSİLCİLERİ ABHAZYA’YI ZİYARET ETTİ
Venezuela’dan Abhazya’ya Ziyaret 12/10/2013. (04/10/2013).  Rusya Federasyonu’nda görev yapan Venezuela Büyükelçiliği Temsilcileri, Abhazya Cumhuriyeti’ni ziyaret etti. Venezuela Heyeti Abhazya Devlet Üniversitesi ve Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığında düzenlenen toplantılara katıldı.


Venezuela Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Büyükelçi Yardımcısı Maria Gabriela Ruz ve Büyükelçilik Danışmanı Marco Gil, Abhazya Devlet Üniversitesi’nde düzenlenen “Bolivar Devrimi’nin Kültür Alanındaki Başarıları ve Hedefleri” Konferansına konuşmacı olarak katıldılar. Üniversite'de düzenlenen konferansta Venezuelalı konuşmacılar üniversite öğrencilerinin çeşitli sorularını yanıtladılar ve Hugo Chavez döneminden bugüne kadar Abhazya ve Venezuela arasındaki ikili ilişkilerin her geçen gün arttığını, eğitim ve kültür alanlarındaki çalışmaların hızlandırıldığını vurguladılar.


Venezuela Heyeti daha sonra, Abhazya Cumhuriyeti dışişleri Bakanlığı’nı ziyaret etti. Abhazya Dışişleri Bakan Yardımcısı Irakli Khintba ve Kültür Bakan Yardımcısı Dinara Smır tarafından kabul edilen heyet üyeleri ile toplantı düzenlendi.


Kaynak: www.apsnypress.info   
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.