RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Eylül 2013, Cuma 18:21:13 tarihnde eklendi. 713 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İnguş Gönüllüye Madalya

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, İGUŞETYA’LI GÖNÜLLÜ ŞEHİT NAZİR BELKHAROEV’E “CESARET MADALYASI” İLE ÖDÜLLENDİRDİ
İnguş Gönüllüye Madalya 27/09/2013. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Bilgilendirme Bölümü2nden aldığı bilgiye göre, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab tarafından imzalanan kararname ile Abhazya Kurtuluş Savaşı’na İnguşetya’dan gönüllü olarak katılan ve şehit olan Nazir Belkharoev’i “Cesaret Madalyası” ile ödüllendirdi.


Nazir Belkharoev, İnguşetya’dan gönüllü olarak Abhazya Kurtuluş Savaşına katılmış ve 3 Kasım 1993 Tarihinde Gagra Kurtuluş Savaşı sırasında şehit olmuştu. Nazir Belkharoev 24 yaşında bulunuyordu.


Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, bugün Nazir Belkharoev’in babası ve kız kardeşini kabul etti. Devlet Başkanı Baba ve kız kardeşe Nazir Belkharoev’in “Cesaret Madalyası”nı verdi.


Devlet Başkanı madalya sunumunda yaptığı konuşmada “Abhaz halkı adına sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bizler, çocuklarınızın, en zor dönemde Abhazya’ya yardım etmek için gelerek yapmış oldukları fedakârlığı çok iyi hatırlıyoruz. Her zaman hatırlıyoruz. Belik bizler bugün tüm ailelere ulaşamıyoruz. Ancak bu, bizlerin onları unuttuğumuz anlamına gelmez. Kahramanlarımızı tüm kutsallığı içerisinde anıyoruz” dedi.


Nazir Belkharoev’in babası Başir Belkharoev, Abhazya halkına tüm iyi dileklerini belirterek “Gürcistan’ın açmış olduğu yaraların iyileşmesini diliyorum” dedi.


Kaymak: www.apsnypress.info       


 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.