RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Eylül 2013, Cumartesi 16:08:21 tarihnde eklendi. 728 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

20 Eylül G. Osetya Bağımsızlık Günü

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, GÜNEY OSETYA’NIN BAĞIMSIZLIK GÜNÜ NEDENİ İLE DEVLET BAŞKANI LEONİD TİBİLOV’U KUTLADI
20 Eylül G. Osetya Bağımsızlık Günü  21/09/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 20 Eylül Güney Osetya Bağımsızlık Günü nedeni ile Devlet Başkanı Leonid Tibilov ve Güney Osetya halkına kutlama mesajı gönderdi.


Aleksandr Ankvab Kutlama Mesajı;


“Sevgili Leonid Kharitonovich!


Bugün, kardeş Güney Osetya halkının bağımsızlıklarının 23. Yıldönümünü kutluyoruz.


Bu yıllar zor yaşanmıştır – o yıllar dramatik olaylar ve uluslararası yasalar ölçüsün de kabul görmüş devlet yapısının inşası yolunda yadsınamaz zaferler ile doludur.


Bugün kutlanan bayram, kendi toprakları üzerinde devlet yapılarını sürdürmeleri ve gelecek nesillere aktarmak için mücadele eden kardeş ve kız kardeşlerimiz olan Oset halkının zor, önemli ve tartışılmaz mücadelelerinin bir sonucudur.


Bu bayram için birçok yaşam yitirildi o yüzden bizler için çok değerlidir.


Çağdaş Güney Osetya devleti başarılı bir biçimde yeni bir tarihsel süreçten geçiyor. Daha önceki yıllardan az olamamak koşulu ile sosyal – ekonomik alanlardaki çalışmalarını hızlandırarak, halkının vatanlarında rahat yaşamalarının alt koşullarını oluşturuyor. Ve bizler Güney Osetya Cumhuriyeti’nin bu çalışmaları ile en iyi sonuçları elde edeceğinden eminiz.


Sevgili Leonid Kharitonovich, Size, anavatanınız için yapmış olduğunuz zor hizmet çalışmalarınızda başarılar ve kardeş Oset halkına refah ve barış dolu bir yaşam dilerim!


Saygılarımla,


Aleksandr Ankvab.


Suhum Şehri.


20 Eylül 2013”


Kaynak: www.apsnypress.info           
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.