RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Eylül 2013, Salı 10:49:02 tarihnde eklendi. 894 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz Heyeti Ziyareti

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLETİ RESMİ HEYETİ, TÜRKİYE ZİYARETİNE BAŞLADI
Abhaz  Heyeti Ziyareti 10/09/2013. Abhazya Kurtuluş Savaşı Zaferi’nin 20. Yıldönümü nedeni ile Türkiye’ye gelen Abhazya Devleti Resmi Heyeti gezi programına Abhazya Cumhuriyeti Devleti Büyükelçisi Vladimir Avıdzba ile yapmış olduğu toplantı ile başladı.


09 Eylül Pazartesi günü Abhazya Cumhuriyeti’nin İstanbul’da bulunan Temsilcilik ofisinde yapılan toplantıda Heyet üyeleri Abhazya Kurtuluş Savaşı’nda şehit düşen Diaspora gençlerin ailelerini ziyaret edecekler. Bilindiği üzere Abhazya Cumhuriyeti Heyeti daha önce Güney Osetya ve kuzey Kafkasya Cumhuriyetlerini ziyaret ederek gönüllü şehitlerin aileleri ile buluştular.


Abhazya Heyeti’nin Türkiye gezisi ile ilgili olarak bilgi yazılarını abhazyam.com’da sizlerle paylaşacağız. Aşağıda Kafkas – Abhazya Dayanışma Komitesi (KADK) tarafından gönderilen bilgi yazısı bulunmaktadır.  

 

******************  


Tarih : 09 Eylül 2013

Sayı : 2013-252

Konu : KADK’den Davet


ABHAZYA’DAN DİASPORA ZİYARETİ


Abhazya Cumhuriyeti Devleti, 30 Eylül Bağımsızlık Zaferi’nin 20’inci yılında Türkiye Diasporasındaki şehit ailelerini ziyaret etmek için bir heyet gönderdi.


09.09.2013 Tarihinde gelen Abhaz heyet, Abhazya Cumhuriyeti Türkiye Temsilciliğini ziyaret (üstte) ederek Büyükelçi Sayın Vladimir Avidzba ile görüşmelerde bulunuldu. Heyet yarın ziyaretlerine başlayacaktır.


Saygılarımızla.


Kafkas-Abhazya Dayanışma Komitesi

Adına Başkan

Erdeşan Kobaş


Kaynak: info@abhazya.org


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.