RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Eylül 2013, Pazartesi 16:51:19 tarihnde eklendi. 650 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’dan Başsağlığı Mesajı

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, RUS DİLOMATA DÜZENLENEN SUİKAST NEDENİYLE OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI DÜZENLEDİ
Ankvab’dan Başsağlığı Mesajı 09/09/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Bu sabah Suhum’da Rusya Federasyonu Abhazya Büyükelçiliği 1. Sekreteri Dmitry Vishernev’in düzlenen suikast sonucu yaşamını yitirmesi nedeniyle Rusya Federasyonu Büyükelçisi Semyon Grigoryev’i ziyaret etti. Devlet Başkanı, ziyaret sırasında büyükelçi, diplomatın iş arkadaşları ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Yaralı eşine şifalar dileyerek saldırıyı kınadı.


Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, olayla ilgili olarak, Başsavcı S. Mikanba, Suhum Devlet Güvenlik Servisi Başkanı A. Bjania ve İçişleri Bakanı O. Khetsia ile özel bir toplantı düzenledi.


Apsnypress Haber Ajansı’nın Devlet Başkanlığı Sözcüsü Kristian Bjania’dan aldığı bilgiye göre, Devlet Başkanı, yetkililere, Rus Uzmanlarından destek alarak olayın bir an önce çözülmesi için çalışmalarını hızlandırmalarını istedi.


Kaynak: www.apsnypress.info      
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.