RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Eylül 2013, Cuma 19:08:19 tarihnde eklendi. 688 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Demiryolu Konusu

ABHAZYA DEVLET BAŞKANLIĞI AÇIKLAMASI “ABHAZYA TOPRAKLARINDAN GEÇEN DEMİRYOLUNDA DEĞİŞİM KONUSUNDA ABHAZ – RUS GÖRÜŞMELERİNDE ŞİMDİYE KADAR HERHANGİ BİR FARKLI DEĞİŞİKLİK BULUNMAMAKTADIR”
Abhazya Demiryolu Konusu 06/09/2013.  Ermenistan Ulusal Güvenlik Konseyi Sekreteri tarafından yapılan, eski Güney Kafkasya Demiryolu’nun açılması için Abhaz tarafından onay verildi biçiminde yapılan açıklama Suhum Yönetimi tarafından sürprizle karşılandı.


Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Resmi Sözcüsü Kristian Bjania tarafından konu hakkında 6 Eylül Cuma günü “Abhaz ve Rus tarafları arasında yapılan görüşmelerde, Abhazya Cumhuriyeti toprakları üzerinde bulunan demiryolu ulaşımında yaşanabilecek bir değişim hakkında herhangi bir konu ele alınmamıştır. Abhazya ve Rusya Devlet Başkanları arasında Sochi ve Pitsunda’da yapılan görüşmelerde bu konu ele alınmamıştır.


Dikkatinizi “Abhazya Bölgesinin” olmadığına “Abhazya Demiryollarının” olduğuna çekmek isterim. Bundan dolayıdır ki Ermenistan tarafından yapılan açıklamanın gerçeği yansıtmadığını belirtmek isteriz” açıklamasında bulundu.


Kaynak: www.apsnypress.info      
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.