RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 04 Eylül 2013, Çarşamba 15:23:56 tarihnde eklendi. 702 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum’da Anaokulu Açılışı

ABHAZYA CUMHURİYETİ'NİN BAŞŞEHRİ SUHUM’DA İKİ ANAOKULU AÇILIŞI YAPILDI
Suhum’da Anaokulu Açılışı 04/09/2013. Abhazya Cumhuriyeti’nin Başşehri Suhum’un iki bölgesinde yeni iki anaokulu açılışı yapıldı.


Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu arasında yapılan sosyal – ekonomik kalkınma anlaşması gereğince, Rusya tarafından sağlanan finans desteği ile “Gunda” ve “Su Pınarı” «Родничок» Anaokullarının inşaatı sonlandırıldı ve bugün açılışı yapıldı.


Anlaşma gereğince düzenlenen planlamaya bağlı olarak daha önce Pitsunda, Tkvarchal, Gal, Oçamçıra ve 4 adet Suhum’da olmak üzere 8 Anaokulu öğrenim dönemine hazırlanarak hizmete girdi. Bugün itibarı ile Abhazya Cumhuriyeti’nde sadece 28 adet anaokulu bulunuyor. Yeni yatırım programına bağlı olarak, eski anaokullarının onarımı ve yenilerinin inşa edilmesi planlandı.


Anaokullarının açılış törenine, çocukların yanında anne ve babalar, büyükanne ve büyükbabalar büyük bir coşku ile katıldılar. Törenin açılış konuşmalarını Başbakan 1. Yardımcısı İndira Vardania, Suhum Valisi Alias Labahua ve Rusya Federasyonu’nun Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi Semyon Grigoriev katıldılar.


Kaynak:  http://apsnypress.info/news/9936.html     
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.