RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 04 Eylül 2013, Çarşamba 11:28:34 tarihnde eklendi. 593 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğitim Seferberliği Sürüyor

ALEKSANDR ANKVAB, EĞİTİM BAKANI DAUR NACHKEBİA İLE ABHAZYA’DA VAROLAN EĞİTİM KONULARINI GÖRÜŞTÜ
Eğitim Seferberliği Sürüyor 04/09/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 3 Eylül Salı günü Eğitim Bakanı Daur Nachkebia ile ülkenin eğitimin geliştirilmesi ve sorunları hakkında görüştü.


Devlet Başkanı “Devlet yönetimi olarak temel görevimiz – var olan tüm zorluklara rağmen orta öğretim kurumlarımızdaki eğitim seviyesini en üst düzeye çıkarmaktır” açıklamasında bulundu.


Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab ve Eğitim Bakanı Daur Nachkebia ile yapılan toplantıya, Başbakan 1. Yardımcısı İndira Vardania’da katıldı. Toplantıda, Abhazya’da yeni başlayan öğretim döneminde, orta öğrenim kurumlarında uygulamada bulunan ders kitaplarının sağlanmasında yaşanan sıkıntıların giderilmesi konuları görüşüldü.


Devlet Başkanı “Karşılaşılan tüm zorluklara rağmen, devletimizin temel görevi, bu zorlukları ortadan kaldırarak orta öğrenim ders kitaplarının öğrencilere ulaştırılmasını sağlamaktır” dedi.


Eğitim Bakanı Daur Nachkebia, Devlet Başkanına, inşaatı süren eğitim kurumları hakkında bilgi verdi.


Devlet Başkanı, devlet yönetimi olarak, eğitim alanında yardımcı olmak amacı ile her türlü desteğin verildiğini ve eğitim düzeyinin arttırılması gerektiğini vurguladı.


Kaynak: www.apsnypress.info     
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.