RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Eylül 2013, Pazartesi 19:09:02 tarihnde eklendi. 561 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’dan Eğitimcilere Kutlama

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, ÖĞRETMENLERİN, ÖĞRENCİLERİN YENİ ÖĞRENİM YILINI KUTLADI
Ankvab’dan Eğitimcilere Kutlama 02/09/2013. Abhazya Cumhuriyeti’nde 2013 – 2014 Öğrenim yılı bugün başladı. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, öğretmen, öğrenciler ve eğitim çalışanlarına hitaben yeni öğrenim yılı kutlama mesajı yayımladı.


Aleksandr Ankvab Kutlama Mesajı:


“Sevgili öğretmenler, ilk, orta, lise ve üniversite öğrencileri! Bugün, binlerce öğrenci, öğretmen ve veliler için ciddi ve aynı zamanda heyecan verici bir gündür. Abhazya’nın birçok genç vatandaşı bilgilenme yolunda yeni bir döneme başlıyor. Okulları onlar için yeni bir ev olacak. Burada onlar bilgi, en iyi arkadaşlıklar ve geçireceği yıllarda sonsuza kadar anımsayacağı anılar kazanır.


Değerli öğretmenlerimize şükranlarımı iletmek istiyorum. Abartı olmadan Abhazya’nın geleceği sizlere bağlıdır.  Sizler tam olarak, yeni nesilleri, mühendisleri, doktorları, büyük sporcuları, sanatçıları ve en önemlisi ülkesini seven vatandaşları yetiştiriyorsunuz.


Bu bayram gününde, sizlere, eğitimin geliştirilmesini sürdüreceğimizin ve sorunlarının çözümüne öncelik tanıyacağımızın teminatını veriyorum. Her yıl ülkemizde sırası ile daha çok yeni anaokulları ve okullar açılacak ve tüm eğitim sistemimizin düzeyi arttırılacaktır.


Önümüzdeki akademik yıl – özelliklidir. Abhazya Cumhuriyeti’nin uluslararası tarihi itibarı ile beşinci yılı ve çok yakın bir zaman içerisinde Ulusal Kurtuluş Savaşı Zaferinin 20. Yıldönümü kutlanacak. Bu günler, halkımızın ve devletimizin kaderi açısından oldukça özelliği olan sembol günlerdir. Bizlerin ortak görevi – ülkemizi güvenle ileriye götürmek ve tarihimizi hatırlamaktır!


Bütün içtenliğimle, sizlere öğrenim döneminizde başarılar ve mutluluklar diliyorum!”


Kaynak: www.apsnypress.info            
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.