RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Ağustos 2013, Çarşamba 12:17:52 tarihnde eklendi. 701 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Moskova’da Resepsiyon

ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA BÜYÜKELÇİLERİ MOSKOVA’DA “ULUSLARARASI BAĞIMSIZLIK TANINMA GÜNÜ” RESEPSİYONU VERDİLER.
Moskova’da Resepsiyon 28/08/2013. Abhazya Cumhuriyeti ve güney Osetya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu’nda bulunan büyükeliçilkleri, Rusya Federasyonu’nun bağımsızlıklarını uluslararası toplumda tanınmasının 5. Yıldönümü nedeni ile 26 ağustos Pazartesi günü, Moskova’da ortak diplomatik resepsiyon verdiler.


Abhazya Cumhuriyeti Rusya Büyükelçiliği Basın Servisi tarafından verilen bilgiye göre, Uluslararası Tanınma Günü resepsiyonu açılış töreni Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Grigory Karasin, Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi İgor Ahba ve Güney Osetya Büyükelçisi Dimitri Medoev tarafından yapıldı. Tören açılışında üç ülkenin ulusal marşları çalındı.


Resepsiyona, Rusya Federasyonu’nda akredite olan yabancı ülke büyükelçileri, Rus remi yetkilileri, kamu kurum ve STK temsilcileri, kültür kuruluş temsilcileri ve basın – yayın temsilcileri katıldılar.


Resepsiyon açık büfe biçiminde sürdü, «Per4mеn» dörtlü gurubu davetlilere Abhaz ve Rus şarkıları sundu, ayrıca  «Кавказ» Dans ikilisi Oset ve Abhaz Dans gösterisi sundular.


Kaynak: www.apsnypress.info      
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.