RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Ağustos 2013, Pazartesi 14:04:15 tarihnde eklendi. 1176 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den Kutlama Mesajı

VLADİMİR PUTİN “RUSYA FEDERASYONU, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA’NIN DEVLET YAPISININ VE DEMOKRATİK KURUMLARININ GÜÇLENDİRİLMESİ ÇALIŞMALARINA DESTEĞİNİ SÜRDÜRECKTİR”
Putin’den Kutlama Mesajı 26/08/2013. /ITAR – TASS/. Kremlin Basın Servisi tarafından yapılan açıklamaya göre, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güney Osetya Devlet Başkanı Leonid Tibilov ve Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab’a, Rusya Federasyonu tarafından, Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsız ve egemenlik haklarının tanınmasının beşinci yıl dönümü nedeni ile bir kutlama mesajı gönderdi.


Vladimir Putin Kutlama Mesajı

 

“Rusya Federasyonu Devleti Yönetiminde bulunanların, Ağustos 2008’de almış oldukları karar sıradan bir olay değildir, ancak yok olma eşiğinde olan bu genç devletlerin kendi geleceklerini seçmeleri için Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarının kabul edilmesi tek doğru karardı.


Yaşanan yıllar içerisinde Abhazya ve Güney Osetya Cumhuriyetleri, devlet kurma, demokratik kurumları yerleştirme, ekonomik ve sosyal kalkınmada önemli aşamalar kaydetmişlerdir. Ayrıca vatandaşlarının uzun vadeli yaşam standartlarının geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için gerekli olan ön koşulları yaratmak için çalışmaktadırlar.


Rusya, Abhazya ve Güney Osetya’nın devlet olarak güçlenmeleri için önemli bir destek vermektedir ve bunu sürdürecektir”


Kaynak: www.apsnypress.info      
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.