RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Ağustos 2013, Cuma 12:11:55 tarihnde eklendi. 896 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ATO Fransa Temsilciliği

ABHAZYA CUMHURİYETİ TİCARET ODASI’NDA, FRANSA – ABHAZYA TİCARİ İLİŞKİLERİ GÖRÜŞÜLDÜ.
ATO Fransa Temsilciliği 23/08/2013. Abhazya Cumhuriyeti Ticaret Odası’nda (ATO) 22 Ağustos Perşembe günü yapılan toplantıda Abhazya Cumhuriyeti ve Fransa arasında olabilecek ticari ilişkiler tartışıldı.


Toplantıya Fransa’dan Abhazya Cumhuriyrti Ticaret Odası Temsilcileri olan “Ekspedit” Şirketi Mali ve İdari İşler Müdürü Jean – Cristophe Betyun ve eşi Abhaz asıllı Alina Aşuba Betyun katıldı.


Toplantıda ATO Başkanı Gennady Gaguliya “Bizler ilişkilerimizi sadece politik düzeyde sürdürmek durumunda olmamalıyız, ama aynı zamanda toplumsal anlamda da sürdürmeliyiz. Eğer, ticari alanda da ilişkilerin sürdürülmesi için öneriler bulunursa, ilişkilerin geliştirilmesi anlamında bizlere artı sağlar” dedi.


Alina Aşuba Betyun “Bizler, ATO’nun Fransa’daki Temsilciliği çalışmaları ölçüsünde her şeyi yapmaya ve çalışmaya hazırız” dedi.


Abhazya Cumhuriyeti Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gennady Gaguliya, ATO Fransa Temsilcilerine, Abhazya’nın tarihi, gelenekleri, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler ve çalışmaları ile ilgili belgeleri verdi.


Kaynak: www.apsnypress.info     
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.