RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Ağustos 2013, Salı 13:13:40 tarihnde eklendi. 867 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Medvedev’den Abhazya’ya Destek

DİMİTRİ MEDVEDEV “RUSYA, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA’YI ZOR DURUMDA BIRAKMAYACAKTIR”
Medvedev’den Abhazya’ya Destek 20/08/2013.  Rusya Federasyonu Başbakanı Dimitri Medvedev, 19 Ağustos’ta Kuzey Kafkasya Gençlik Forumu “Mashuk 2013” "Машук-2013" Üyeleri ile yaptığı görüşmede, Rusya’nın Abhazya ve Güney Osetya ile Ekonomik, sosyal –siyasal, güvenlik alanları olmak üzere bütün alanlarda ki ilişkilerin sürdürüleceğini açıkladı.


Dimitri Medvedev “Bizler seçimimizi yaptık, ondan vazgeçmeyeceğiz. Çünkü bunun tersinin yapılacağını düşünmekle, istikrarsız bir konumumuzu ortaya koymuş ve Abhazya ile Güney Osetya halklarının çok zor durumda kalmalarına, belki de yok olmalarına yol açmış oluruz” dedi.


Rusya Federasyonu Başbakanı “Bizler, Rusya’nın Abhazya ve Güney Osetya ile olan ilişkilerini kesinlikle eşit ilişkiler temelinde görüyoruz. İlişkiler iki özgür devlet biçiminde sürdürülmektedir, hiç kimsenin etkisi altında kalmadan ve olabilecek çatışmalardan ve hatta yok olmalarından koruyacak bir biçimde sürdürülecektir” dedi.


26 Ağustos, Rusya Federasyonu’nun Abhazya Cumhuriyeti ve Güney Osetya Cumhuriyeti’nin bağımsızlıklarını tanımasının 5. Yıldönümü olarak kutlanıyor.


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/polit/1696669.html
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.