RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Ağustos 2013, Salı 22:43:23 tarihnde eklendi. 2101 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fidel Castro 87 Yaşında

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, KÜBA DEVRİMİ LİDERİ FİDEL CASTRO’NUN 87. YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI
Fidel Castro 87 Yaşında 13/08/2013. Küba Devrimi Lideri Fidel Castro 87 yaşında. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Fidel Castro’ya doğum günü kutlama mesajı gönderdi.


Aleksandr Ankvab Kutlama Mesajı;


“Sevgili Kumandan!


Abhazya Cumhuriyeti Devleti ve halkımız adına doğum gününüzü kutluyorum. 


Vatanınız ve Küba halkı için, dürüst ve onurlu uzun bir yaşam sürdürdünüz. Fidel Castro ismi, Dünya’da milyonlarca insan için özgürlük, cesaret ve vatan sevgisi için bir sembol olmuştur. Siz, her zaman yolunuzu izleyerek bağımsızlık için mücadele eden devlet adamları için bir referans noktası oldunuz. Ve bugün sizin cesur kardeşiniz ve yoldaşınız Raul Castro güven içinde başlattığınız görevi sürdürüyor.


Abhazya sizi tanıyor ve olağanüstü bir devrimci olduğunuzu biliyor, dünya çapında adaleti savunan bir savaşçı olarak saygı duyuyor. Abhaz halkının birçoğu sizin Mayıs 1963 yılında ülkemize yapmış olduğunuz ziyareti güçlü bir biçimde hatırlıyor.


Bizler, halklarımız ve devletlerimiz arasındaki dostluk ve işbirliği ilişkilerinin güçlendirilmesine çok önem veriyoruz. Abhazlar ve Kübalılar arasında, her alanda ilişki kurulması için tam destek vermeye hazırız.       


Sevgili Kumandan, bu bayram gününün de, size Küba halkının yararına yapacağınız yeni çalışmalar için sağlık ve enerji dolu bir yaşam diliyorum!”

 

******************


(Not: Dünya Devrim Tarihinde önemli bir yeri olan kumandan Fidel Castro’ya nice mutlu yıllar diliyor, Küba Cumhuriyeti’nin Abhazya’nın bağımsızlığını bir an evvel tanımasını bekliyoruz – Abhazyam.com)  


Kaynak: www.apsnypress.info


 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.