RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Ağustos 2013, Salı 16:59:18 tarihnde eklendi. 932 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürcistan’ın Hayali Bitmiyor

GÜRCİSTAN’IN YENİ YÖNETİMİ’DE, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'YI TOPRAKLARINA KATMA HAYALİNE SARILIYOR
Gürcistan’ın Hayali Bitmiyor 06/08/2013. Gürcistan’da hükümet üyeleri, Saakaşvili Yönetimi’nin politikalarını aynen sürdürüyor, yeni Hükümet’ de Abhazya ve Güney Osetya’yı Gürcistan’ın toprak bütünlüğü içerisinde görüyor ve bu hayallerini gerçekleştirmek için çalışıyor.


Aşağıdaki haber’de Gürcistan İçişleri Bakanı Irakli Garibashvili’nin Gürcistan’ın hayallerını sürdürdüğünü belirten açıklamaları bulunmaktadır. (Abhazyam.com)


Gürcistan İçişleri Bakanı Irakli Garibashvili, Gürcistan Emniyet Güçlerinin yakın bir zaman içerisinde Birleşmiş Gürcistan içerisinde hukuk ve düzeni sağlayacağına inanıyor.


Gürcistan İçişleri Bakanı Irakli Garibashvili, 6 Ağustos’ta Telavi Şehri’nde Emniyet güçlerine katılan yeni polis araçlarının teslim töreninde yaptığı konuşmada, Gürcistan hükümeti tarafından atılacak olan tutarlı ve uygulanabilir adımlarla, Gürcü polisinin yakın bir zamanda Gürcistan’ın birleşmiş resmi sınırları içerisinde kamu düzenini sağlayacağına inandığını belirtti.


Irakli Garibashvili “8 Ağustos yaklaşıyor. Beş yıl önce ülkemiz büyük deneyimlerden geçmek zorunda kaldı. Rus – Gürcü savaşı, bize büyük kayıplar getirdi: İşgal altında bulunan topraklar, yerinden olmuş kişileri, yaralılar ve ölüler. Bizler topraklarının bütünlüğü için savaşanları sonsuza kadar unutmayacağız. Ölenlerin arasında, kahramanca mücadele eden İçişleri Bakanlığı mensupları da bulunuyordu. Onların vermiş oldukları özverinin boşa olmadığına inanıyorum. Sadece, sakin bir biçimde, gerçek ve tutarlı adımlar atarak, yakın bir gelecekte Birleşik Gürcistan’ın sınırları içerisinde kamu düzeninin korunması sağlanacaktır” dedi.       


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1692059.html#ixzz2bBhRXNyw
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.