RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Ağustos 2013, Cuma 10:27:45 tarihnde eklendi. 734 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ATO, Belgrad’ı Ziyaret Etti

ABHAZYA CUMHURİYETİ TİCARET ODASI (ATO) HEYETİ, SIRBİSTAN’A İŞ ZİYARETİNDE BULUNDU
ATO, Belgrad’ı Ziyaret Etti 02/08/2013. Abhazya Cumhuriyeti Ticaret Odası /ATO) Başkanı Gennady Gaguliya başkanlığındaki ATO Heyeti, Sırbistanlı işadamlarının daveti üzerine Sırbistan Cumhuriyeti’ne iş gezisinde bulundu.


Sırbistan’ın başşehri Belgrad’da bulunan Sırbistan Ticaret Odası’nda yapılan toplantıda Sırp işadamları ile yapılan görüşmelerde çeşitli alanlarda işbirliği ve yararlı çalışmaların yapılabilmesi koşulları tartışıldı.


Abhazya Ticaret Odası Heyeti, ayrıca Rusya’nın Sırbistan’da bulunan Ticaret Temsilciliğini de ziyaret etti. Burada yapılan görüşmelerde Sırp işletmeleri ile yapılacak olan ikili ilişkilerin çalışma yöntemleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Abhazya Ticaret Odası (ATO) Heyeti, görüşmede, Rusya Ticaret Temsilciliği Yetkililerinden destek ve cesaret aldılar.


ATO Heyeti, Belgrad’da bulunan bazı kuruluşları ziyaret ettiler. Gennady Gaguliya “Bizlerin, Sırbistan’a yapmış olduğumuz ilk iş ziyareti olumlu sonuçlar verecektir ve karşılıklı yarar sağlayacak olan ilişkilerin kurulacağından eminiz” dedi.


Bilindiği üzere daha önce, Abhazya Ticaret Odası ile Sırp Cumhuriyeti (Bosna – Hersek) Ticaret Odası arasında işbirliği anlaşması imzalanmıştı.


Kaynak: www.apsnypress.info 
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.