RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Temmuz 2013, Salı 17:06:07 tarihnde eklendi. 741 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Askeri Tatbikatı

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE GÖREV YAPAN RUS ASKERİ ÜSSÜ’NDE "ŞAHİN" «КОРШУН» MAYIN ARAMA SİSTEMİ İLE ASKERİ TATBİKAT DÜZENLENİYOR
Abhazya’da Askeri Tatbikatı 30/07/2013. Rusya Federasyonu Güney Askeri Bölgesi’ne bağlı olarak Abhazya Cumhuriyeti’nde görev yapan Rus Askeri Üssü’ne bağlı askeri personel “Şahin” Askeri Tatbikata katılıyor. Dağlık alanda sürdürülecek olan tabikat, Abhazya Cumhuriyeti’nde bulunan Tsabal Askeri Eğitim Alanında gerçekleştirilecek. Eğitim sırasında en son teknik ekipmanlara sahip olan mayın, arama ve imha teknik sistemi olan “Şahin” «КОРШУН», üzerinde eğitim verilecek.


“Şahin  «КОРШУН» Mayın arama ve imha teknik sistemi, engebeli toprak ve karlı alanlarda yerleştirilmiş olan mayınları 30 metre uzaklıktan belirleyebiliyor ve imha koşullarının oluşturulmasını sağlıyor. Eğitim sırasında,  dağlık arazi koşullarında, mayın tarlalarının yerleştirilmesi, çalıştırılması, imhası, patlayıcı silahların ve elektrik sistemlerinin çalıştırılması, analiz raporlarının çıkarılması, dağlık alanda su bulma, flitrasyon sisteminin kurulması, dağlık ve ormanlık alanda araç sürüşü gibi çalışmalar gerçekleştirilecek.


Kaynak: www.apsnypress.info    
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.