RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Temmuz 2013, Perşembe 13:59:58 tarihnde eklendi. 650 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rashid Nurgaliyev Abhazya’da

ALEKSANDR ANKVAB, RUSYA GÜVENLİK KONSEYİ SEKRETER YARDIMCISI RASHİD NURGALİYEV İLE GÖRÜŞTÜ
Rashid Nurgaliyev Abhazya’da 25/07/2013.  Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Abhazya’ya çalışma ziyaretinde buluşmak üzere gelen Rusya Federasyonu Devleti Güvenlik Konseyi Sekreter Yardımcısı Rashid Nurgaliyev ile görüştü.


Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bölümü tarafından yapılan açıklamaya göre Aleksandr Ankvab ve Rashid Nurgaliyev arasında yapılan görüşmede, güvenlik alanlarındaki işbirliği ilikilerinin daha yoğun bir biçimde güçlendirilmesi konuları ele alındı. Aleksandr Ankvab ve Rashid Nurgaliyev, iki ülkenin emniyet güçlerinini çalışmalarındaki işbirliğinden övgü ile söz ettiler.


Aleksandr Ankvab, iki ülkenin güvenlik güçleri arasındaki işbirliğinin ve olayların önlenmesindeki ortak çalışmalarından söz ederek “Bu etkileşim süreci bu yıl içerisinde güçlendirilmiştir. Bizler, İçişleri Bakanlığımızın, 7 Bölge ve Sınır Koruma Muhafızlığı çalışmalarında komşu ülkenin Sochi Adler sınır kapısı ve Krasnodar Emniyet Güçleri ile deneyimlerinden yararlanması ve iletişim güçlendirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.


Rashid Nurgaliyev’de konuşmasında “Savunma Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığımıza bağlı güvenlik güçlerimizin desteği ile Sınır kapılarında işbirliği çalışmalarımız olumlu durumdadır. Etkili bir çalışma ile karşılıklı işbirliğimizi güçlendirecek bir dizi uyum çalışmasını yaşama geçiriyoruz. Bu işbirliği nedeni ile güvenlik alanında çalışan bütün birimlere teşekkürlerimi iletiyorum. Bu işbirliği çalışmasının süreceğinden eminim” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info   


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.