RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Temmuz 2013, Salı 16:02:13 tarihnde eklendi. 667 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum ve Pesaro Kardeş Şehir

ABHAZYA CUMHURİYETİ’Nİ İTALYA VE SAN MARİNO’DAN POLİTİKACILAR ZİYARET EDİYOR
Suhum ve Pesaro Kardeş Şehir 23/07/2013. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı San Marino ve İtalya Temsilcisi Mauro Murgia ve ayrıca Pesaro Şehir Meclisi Temsilcisi Mauro Masconi ile görüştü.


Pesaro Şehir Meclisi Temsilcisi Mauro Masconi, Dışişleri Bakanı’na, 18 Temmuz 2013 Tarihinde, Pesaro Şehir Meclisi’nde yapılan toplantıda, meclis üyelerinin oy birliği ile Pesaro şehri ve Suhum şehri arasında kardeş şehir anlaşmasını onaylandığını söyledi.


Mauro Masconi “Uzun zamandan beridir Abhazya’yı ziyaret etmeyi istiyordum. Şimdi buraya şahıs olarak geldim. Bir dahaki sefer, Suhum şehri yönetiminin davetlisi olarak resmi bir heyet ile gelmeyi ümit ediyorum” dedi.


Vyacheslav Chirikba, Maskoni’ye yapmış olduğu diplomatik desteklerden dolayı teşekkürlerini belirtti ve geçenlerde Pesaro ve San Marino’ya yapmış olduğu ziyaretin son derece önemli bir olay olduğunu vurguladı. Bu ziyaretin İtalya, San Marino ve Abhazya halkları arasındaki dostluk ilişkilerinin gelişimine önemli bir katkıda bulunduğunu söyledi.


İtalya Temsilcileri ayrıca 23 Temmuz’da “Abhazya Bayrak Günü” nedeni ile İtalyan sanatçı Luigi Pai’nin, Suhum Muhacır Parkı ve daha sonra da Gagra’da konser vereceğini belirttiler.


Kaynak: www.apsnypress.info           
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.