RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Temmuz 2013, Salı 10:55:44 tarihnde eklendi. 625 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dağlarda Askeri Tatbikat

ABHAZYA CUMHURİYETİ'NDE GÖREV YAPAN RUS ASKERLERİ DAĞ TATBİKATINI SÜRDÜRÜYOR
Dağlarda Askeri Tatbikat 23/07/2013. Abhazya Cumhuriyeti’nde görev yapan Rus Askeri Üssü’nde görev yapan askerlerin eğitimi amacı ile dağlık alanda tatbikat başladı


Dağlık alanda yapılan Askeri Tatbikat sırasında, askeri personelin, ormanlık ve dağlık alanlarda mücadele, yaşam koşullarını yaratma, zor koşullarda hedef bulma ve yok etme gücünü geliştirmeyi hedefliyor.


Askeri tatbikat sırasında Rus Askeri Birlikleri tarafından, üstün teknolojik koşullara sahip olan ve elde taşınabilen “PSNR-8M” (ПСНР-8М) sistemi ile de çalışma yapıldı. Modern Teknolojik özelliklere sahip olan sistem, 30 km.lik dağlık ve ormanlık alanlarda, görme koşullarının olmadığı,  zor hava koşulları (yağmur, sis, kar), zeminde bulunan mayın ve patlayıcıların bulunmasını sağlıyor. Sistem kurulduktan sonra 5 dakika içerisinde devreye girerek çalışmaya başlıyor.


Dağlık alanda yapılan askeri tatbikat sırasında, askeri gözlem bilgilerinin paylaşılması, değerlendirilmesi, isthbarat, pusu, baskın koşullarında sınırda görev yapan askeri birliklerin koordinasyonunun sağlanması, gizlenme, dinlenme koşullarının yaratılmasındaki becerilerin yükseltilmesi hedefleniyor. Askeri Tatbikat sırasında 100’ün üzerinde askeri personel ve 20’nin üzerinde askeri teknik silahın kullanılması hedefleniyor.


Kaynak: www.apsnypress.inf0   
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.