RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Temmuz 2013, Pazartesi 14:44:38 tarihnde eklendi. 772 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab'dan Çağrı

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, SİYASİ PARTİ VE STK’LARA İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISINDA BULUNDU
Ankvab'dan Çağrı 15/07/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 10 Temmuz 2013 Tarihinde Abhazya’daki siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından yayımlanan ülkenin ekonomik ve siyasi kalınması ve hukukun üstünlüğün sağlanması konusunda yapılan çağrıya karşılık olarak yayınladığı açıklamada, ülkenin kalkınması ve huhukun üstünlüğünün sağlanması için olulturulması gereken etkili yapılanmalar hakkında görüşmeye ve diyalog kurmaya hazır olduğunu açıkladı.


Devlet Başkanlığı Resmi Sözcüsü Kristian Bjania tarafından yapılan açıklamada, Aleksandr Ankvab, Yapıcı işbirliğinin sağlanması için oluşturulacak olan Toplum Koordinasyon Konseyi’nin kurulması için çalışmaya hazır olduğunu birkez daha yineledi.


Kristian Bjania, devlet başkanının, deklerasyonda ülkenin mevcut durumu hakkında belirtilen bazı tanımlamaların kabul edilemez olduğunu belirttiğini söyledi.


Kristian Bjania, Devlet Başkanı’nın bazı siyasi parti  ve sivil toplum kuruluşlarının, bağımsız basın ve yayın kuruluşlarının ülkenin her türlü iç ve dış politikaları ile ilgili olarak görğşlerini ifade etmekte özgür olduğunu ve son dönemde devlet bütçesinin sürekli ve önemli öçüde arttığını, milyarlaca rublelik yatırımlar yapıldığını belirterek, bu tür bir ortamda sorumsız bir biçimde, ülkede siyasi, ekonomik ve sosyal sorunlarda artış olduğunu belirtmenin ülkeye zarar verdiği mesajını belirttiğini söyledi.


Ayrıntılı Açıklama için bknz: http://apsnypress.info/news/9549.html
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.