RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Temmuz 2013, Perşembe 15:05:40 tarihnde eklendi. 627 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya ve G. Osetya Dayanışması

ABHAZYA CUMHURİYETİ VE GÜNEY OSETYA CUMHURİYETİ ACİL KURTARMA ÖRGÜTLERİ (УЧС) ARASINDA İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANIYOR
Abhazya ve G. Osetya Dayanışması 11/07/2013. Güney Osetya Acil Kurtarma Örgütü Başkanı Anatoliy Bibilov «Рес» Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada Güney Osetya ve Abhazya Cumhuriyetleri Acil Kurtarma Örgütleri arasında işbirliği ve yardımlaşma anlaşması imzalanacağını belirtti.


Anatoliy Bibilov, Güney Osetya Acil Müdahale Örgütü’nün (УЧС)  5. Kuruluş Yıldönümü Günü olan 4 Ekim 2013 Tarihinde Abhazya’yaa yapacağı ziyaret sırasında anlaşmanın imzalanacağını açıkladı.


Anatoliy Bibilov “Abhazya Acil Kurtarma Örgütü  (AУЧС) Başkanı Lev Kvitsiniya’dan 7. yıldönümü etkinliklerine katılmak için davet aldım. Bu dönem içerisinde  УЧС Birliklerimiz ortak çalışmalarda bulundular. Ekiplerimiz, dağ koşullarında insan kurtarılması ve çeşitli zorlukları aşma tekniklerinin öğrenilmesi konusunda iyi bir eğitim gördüler. Bu eğitim döneminde farklı ülkelerin Acil Kurtarma Eğitim Birlikleri ve ayrıca Rusya Acil Kurtarma Birliği ile de ilişkiler kuruldu” dedi.


Anatoliy Bibilov “Ayrıca bizler aramızda düzenli bir biçimde deneyimlerimizi paylaşma konusunda anlaştık. Kardeş Cumhuriyet Abhazya’dan ekipler aynı biçimde çalışmak için bize gelecekler, aynı biçimde bizim ekiplerimizde Abhazya’ya giderek deneyimlerini ortak bir biçimde paylaşacaklar” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.