RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Temmuz 2013, Salı 15:23:08 tarihnde eklendi. 886 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’dan San Marino Atağı

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI HEYETİ SAN MARİNO CUMHURİYETİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Abhazya’dan San Marino Atağı 02/07/2013. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba Başkanlığındaki Abhazya Heyeti 29 Haziran Cumartesi günü San Marino Cumhuriyeti’ne çalışma ziyaretinde bulundu.


Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Heyeti’nde ayrıca, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Bilgilendirme Bölümü Başkanı Tengiz Tarba, Avrupa, ABD ve Kanada Bölüm Başkanı Kan Taniya ve Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Tam Yetkili Temsilcisi Mauro Murgia hazır bulundular.


Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba Başkanlığı’ndaki heyet, Abhazya’nın Avrupa’daki imajını güçlendirmek ve iletişim kurulmasını hedefleyen gezisine bağlı olarak San Marino Cumhuriyeti’nde Eski Adalet Bakanı, Birleşik Sol Partisi ve San Marino Parlamentosu Milletvekili Ivan Fosch, Eski Dışişleri Bakanı ve Eski San Marino Hükümdarlığı Subayı Gabriel Gatti, “Abhazya’nın Dostları” İnternet Sitesi Kurucusu Alessio Dzilio ilr görüştüler. Ayrıca San Marino’lu siyasetçiler ve iş adamları ile STK Temsilcileri ile görüşmelerde bulundular.


Vyacheslav Chirikba, Pesaro’da düzenlenen “Kafkasya’da Barışın İnşa Edilmesi” adlı seminere katıldı. Seminerde, Pesaro Belediye Meclisi Üyesi Pier Giorgio Kashino, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Fransa Temsilcisi Cemile Dündar (Tsekua), Eski Pesaro Valisi Vito Rozaspino, “Avrasya” Jeopolitik Dergi Yöneticisi Filippo Pedertsini, Pesaro Belediye Meclis Üyesi Mauro Muskoni ve şehrin diğer bölge yönetimlerinde görevli üyeler, STK Temsilcileri bulundular.


Kaynak: www.apsnypress.info     
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.