RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Haziran 2013, Pazartesi 10:27:05 tarihnde eklendi. 810 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Japonya’dan Abhazya’ya Ziyaret

JAPONYA SOSYAL-POLİTİK HAREKETİ “ISSUYKAY” HEYETİ ABHAZYA’YI ZİYARET EDİYOR
Japonya’dan Abhazya’ya Ziyaret 24/06/2013. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Oleg Arşba, 22 Haziran’da Japonya’dan Abhazya’ya ziyarette bulunan Japonya Sosyal – Politik Toplum Kuruluşu “Issuykay” Temsilcileri ile görüştü.


Abhazya’ya 3. Kez ziyarette bulunan Japonya sosyal – Politik STK “Issuykay”’ın Başkanı Mitsuhiro Kimura yapmış olduğu açıklamada “Bizler en son iki yıl önce Abhazya’yı ziyaret etmiştik ve bu süre içerisinde yaşanan olumlu değişiklikler karşısında çok şaşırdık. Bizler Japonya ve Abhazya arasında dostane ilişkilerin kurulmasını amaçlıyoruz. Japonya’da bugün için Abhazya hakkında farklı yaklaşımlar bulunmaktadır. Ancak bizim partimiz 2008 Ağustos Gürcistan saldırısını kınamıştır. O zamandan beri bizler, Japon medyasında Abhazya hakkında doğru bilgilendirilme yapılmasına katkıda bulunuyoruz. Gürcistan tarafından yapılan karşı müdahalelere rağmen bu yönde ki çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


Toplantı sırasında bölgede Abhazya ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Japonya sosyal – Politik Toplum Kuruluşu “Issuykay” Heyeti, Abhazya ziyareti sırasında başta Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Başbakan Leonid Lakerbaya olmak üzere birçok devlet yöneticisi ile görüşmelerde bulundu.


Kaynak: www.apsnypress.info    
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.