RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Haziran 2013, Cuma 11:32:41 tarihnde eklendi. 668 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab, STK Görüşmeleri Sürüyor

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, GAGRA STK TEMSİLCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ
Ankvab, STK Görüşmeleri Sürüyor 21/06/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bölümü tarafından yapılan açıklamaya göre, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 20 Haziran Perşembe günü, Gagra şehrinde bulunan bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile görüşmede bulundu.


STK Temsilcileri, devlet başkanına, Gagra’nın tarihinde ve tatil beldesi oluşumunda Oldenburg Prensi’nin rolü ile ilgili görüşlerini dile getirdiler. Temsilciler, ayrıca bazı insanların Prens Oldenburg’un sömürgeci bir kişi olduğunu belirttiğini söylediler.


Temsilciler, şehrin kuruluşundan bu yana 110 yıl geçtiğine işaret ederek Prens Oldenburg’un bir anıtının yapımını planladıklarını söylediler. STK Temsilcileri “Bizler, Gagra’mız adına prense teşekkürlerimizi belirtiyoruz. Prense müteşekkir olduğumuzu belirtmek için bu anıtı oluşturacağız” dediler.


Aleksandr Ankvab, Prens Oldenburg hakkında farklı düşünenler ile prensin Gagra’nın ve tatil belgesinin oluşumuna katkısının rahat bir ortam içerisinde tartışılmasının gerektiğini önererek “Ben, bugün için, bu söylenenler hakkında değerlendirmede bulunmak istemiyorum” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info       
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.