RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Mayıs 2011, Cumartesi 12:28:57 tarihnde eklendi. 709 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürcistan Gal saldırısı

GÜRCİSTAN'IN ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'DA Kİ PROVOKASYONLARINA KARŞI DUYARLI OLALIM
Gürcistan Gal saldırısı 07/07/2008. Abhazya Devlet Başkanlığı Gal Bölge Temsilcilsi Ruslan KİŞMARİYA'nun ITAR-TASS Haber Ajansına vermiş olduğu bilgiye göre Abhazya'nın Gal Bölgesinde bulunan bir kafede 07 Temmuz günü sabaha karşı, (06/07/2008 saat 22:00 sıralarında apsnypress) BM Barış Gözlemci Grubu çevirmenleri ve Abhazya Sınır Muhafızlarının gitmiş olduğu bir kafede patlama olayı yaşandı.

Patlama sırasında ölenlerin arasında BM Çevirmenleri ve Abhaz Sınır muhafızlarınında olabileceği belirtiliyor. Ayrıca yaralıların arasında bölgede görev yapan 2 gazetecide bulunuyor.

Vesti-ru Haber ajansının belirttiğine göre, patlamanın yaşandığı kafe uluslararası barış gücü çalışanlarının yoğun olarak geldiği bir yer olarak biliniyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana Abhazya'da yaşanan 3. patlama olayı, bilindiği üzere geçen hafta Gagra ve Suhum'da patlama olayları yaşanmıştı. 06/ Temmuz Pazar Günü'de Gürcistan'ın Zugdidi bölgesinde ard arda dört patlama olayı yaşanmıştı. Gal bölgesinde ki kafede  yaşanan patlama olayı Zugdid bölgesinde yaşanan patlama yerine 1,5 km uzaklıkta bulunuyor.

Kaynak. www.vesti.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.