RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Mayıs 2011, Cumartesi 12:16:27 tarihnde eklendi. 915 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürcistan provokasyonu devam ediyor

GÜRCİSTAN; BÖLGEDEKİ PROVOKASYON EYLEMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Gürcistan provokasyonu devam ediyor 04/07/2008. Güney Osetya'nın başşehri Tsinvali'de yerleşim bölgesi üzerine gece yarısı güçlü silahlar ile silahlı saldırıda bulunuldu. Tsinvali'de elektrklerin kesik olduğu süre içerisinde Gürcistan tarafından açılan ateş, yaklaşık 15 dakika sürdü. Olay sonrasında yaralananlar, Tsinvali devlet hastanesine kaldırıldı.

Güney Osetya İçişleri Bakanı Mihail MUDZAEV'in ITAR-TASS Haber Ajansı muhabirine olay sonrasında bildirdiğine göre "Güney Osetya-Gürcistan sorunu bölgesinde bulunan Gürcistan'a ait Nikoze Köyü tarafından saat 01:00 sıralarında ağır silahlar ile Tsinvali'ye saldırıda bulunulmuştur. Şimdilik bizler silahlı yanıt vermiyoruz" açıklamasında bulundu.

Mihail MUDZAEV; geçtiğimiz aylarda yine Gürcistan tarafından yapılan saldırılarda binalarda  yangınların çıktığı ve insanların yaralandığını belirtti. Ayrıca Güney Osetya-Gürcistan sınırında bulunan Ubtsam Köyü'nde görev yapan Güney Osetya Güvenlik Görevlilerine Gürcistan'a ait olan Nuli Köyü tarafından açılan "sniper" ateşi somucunda bir kişi ölmü ve bir kişde ağır yaralanmıştı.

Kaynak. www.vesti.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.