RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Haziran 2013, Pazartesi 10:38:59 tarihnde eklendi. 776 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kültür İşbirliği Anlaşması

ABHAZYA CUMHURİYETİ VE GÜNEY OSETYA CUMHURİYETİ ARASINDA KÜLTÜR İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI
Kültür İşbirliği Anlaşması 10/06/2013. REGNUM Haber Ajansı Muhabirinin bildirdiğine göre, 5 Haziran Çarşamba günü Abhazya Cumhuriyeti ve Güney Osetya Cumhuriyeti arasında “Kültürel Alanlarda İşbirliği Anlaşması imzalandı. Kültürel İşbirliği Anlaşması’nı Güney Osetya Kültür Bakanı Maharbeg Kokoev ve Abhazya Cumhuriyeti Kültür Bakanı Badrı Gunba imzaladı.


Güney Osetya Kültür Bakanı Maharbeg Kokoev, Kültür Anlaşmasının imzalanması sonrasında yaptığı açıklamada “Anlaşmanın imzalanması kültürlerimizin korunması konusunda atılmış önemli bir adımdır. Bu bizlerin ortak bayramıdır, tarihsel kökleri olan kardeşlik bağlarımızın korunması ve anlaşmada öngörülen çalışmaların yaşama geçmesi ile yakın gelecekte bunun daha da sağlam temellere oturacağını umuyorum” dedi.


Abhazya Kültür Bakanı Badrı Gunba “Bu anlaşmanın yaşama geçmesi ile Güney Osetya ve Abhazya’nın ortak kardeşlik tarihinin daha da yakınlaşması ve halklarımızın kültürel ilişkilerinin geliştirilmesine katkıda bulunacağına inanıyorum ve bunun koşullarının yaratılması nedeni ile de teşekkür ediyorum” dedi.        


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1667754.html#ixzz2VnO6SbL7
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.