RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Mayıs 2013, Pazar 00:16:21 tarihnde eklendi. 734 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KADK’den Kutlama Mesajı

KADK, ABHAZYA CUMHURİYETİ’NİN TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ VLADİMİR AVIDZBA'YA KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ.
KADK’den Kutlama Mesajı 26/05/2013. Kafkas – Abhazya Dayanıma Komitesi (KADK), Abhazya Cumhuriyeti’nin Türkiye’de uzun yıllardan beri büyükelçilik görevini sürdüren Vladimir Avıdzba’ya verilen “Üstün Başarı” Madalyası” ödülü nedeni ile bir kutlama mesajı gönderdi.


Aşağıda KADK Kutlama mesajı bulunmaktadır.

 

********************

 

Tarih : 25 Mayıs 2013
Sayı : 2013-093
Konu : Tebrik


Ekselansları

Vladimir Cemal-ıpha AYÜZBA

Abhazya Cumhuriyeti Türkiye Temsilcisi

İSTANBUL-TÜRKİYE


Saygıdeğer Büyükelçimiz,


On dokuz yıl önce Bağımsız Abhazya Cumhuriyeti’nin Kurucu Devlet Başkanı, Ulusal Liderimiz Sn. Vladislav Ardzınba tarafından Abhazya’nın Türkiye Temsilciliğine atandınız, bugüne kadar üstün bir liyakat, özveri ve başarıyla ifa ettiğiniz Temsilcilik görevinizde Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sn. A. Ankvab tarafından “Üstün Başarı Madalyası” ile taltif edilmenizden onur duyduk.


Bu vesileyle; saygın, bilge, diplomat kişiliğiniz, devlet adamlığınızla mensubu olduğumuz Türkiye Cumhuriyeti ve halkımızla Abhazya Devleti arasında var olan tarihsel bağ ve ilişkilerin güçlenerek devamında değerli hizmetlerinizi gururla ifade etmek isteriz.


Dürüst, sevecen, sabırlı kişiliğiniz, tevazu ve hoş görünüzle gerek Abhaz, gerek Kuzey Kafkas gerekse, Türkiye halkını ayırım yapmadan sevgiyle kucakladınız, aydınlattınız, Anavatan Abhazya ile Entegrasyonumuzda sağlam ve omurgalı güçlü bir kardeşlik köprüsü oluşturdunuz.


Abhazya Devletiyle halkını, bayrağını ve kutsal sembollerini bu zorlu süreçte; dik duruşunuz, engin tecrübeniz, diplomatik zarafetinizle üst düzeyde temsil ettiniz. 


Değerli hizmetlerinizle Devlet ve Diaspora tarihimizde seçkin yerini almış olan zatı âlinize bundan böyle de görevinizde başarılarla dolu sağlıklı uzun yıllar diler, diaspora olarak en samimi duygularla tebriklerimizi arz ederiz.


Saygılarımızla.


Kafkas-Abhazya Dayanışma Komitesi

Adına

Başkan

Erdeşan Kobaş


Kaynak: info@abhazya.org
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.