RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Mayıs 2013, Cuma 18:13:48 tarihnde eklendi. 974 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz Posta Servisi

ABHAZYA CUMHURİYETİ, ULUSLARARASI POSTA HİZMETLERİNDE, “RUS POSTA SERVİSİ” DESTEĞİ İLE DÜNYA’YA AÇILIYOR.
Abhaz Posta Servisi 24/05/2013. /ITAR – TASS/ “Rusya Posta” ve “Abhaz Haber” Devlet Şirketi, Posta hizmetleri alanında işbirliği yapılması konusunda anlaştı. “Rus Posta Servisi” Basın Servisi tarafından yapılan açıklamaya göre “Şimdiye kadar, Abhazya, uluslararası posta hizmetlerinden mahrum olarak bulunuyordu, “Rus Posta Servisi” şimdi Abhazya’nın üçüncü ülkeler ile posta bağlantısını sağlama koşullarını gerçekleştirmek amacı ile destek verecektir” bilgisi verildi.


Taraflar arasında yapılan anlaşma hükümleri gereğince, ülkeler posta hizmetlerinde kendi ülke tarifelerine göre posta değişim türlerini uygulamayı kabul ettiler. Rus Posta Servisi aynı zamanda, Abhazya’lı meslektaşlarına, çağdaş posta hizmet alanlarının uygulaması ve eğitimi, ekspres posta servisi teknolojisi (EMS), çağdaş posta gönderimleri konularında destek verecek.


“Rusya Posta Servisi Genel Müdür Yardımcısı Nina Fitisova yaptığı açıklamada, daha önce Rusya ve Abhazya arasında iletişim ve bilgi teknolojileri alanında işbirliği anlaşması imzalanmıştı. Bu anlaşmaya bağlı olarak, Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti Ulusal Posta Servisleri tarafından imzalanan işbirliği anlaşmasına göre,Abhazya’daki ulusal posta servisi kendi işlemlerini yerine getirecek ve Abhaz vatandaşlarının, uluslararası posta ve koli iletişimini “Rusya Posta Servisi” kanalı ile yerine getirecek” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info         
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.