RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Mayıs 2013, Cuma 13:48:55 tarihnde eklendi. 1296 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Ticaret Odası Çalışmaları

ABHAZYA CUMHURİYETİ TİCARET ODASI “ULUSLARARASI KARADENİZ KULÜBÜ İŞ KONSEYİ” TOPLANTISINA KATILDI
Abhazya Ticaret Odası Çalışmaları 24/05/2013. Abhazya Cumhuriyeti Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gennady Gaguliya başkanlığındaki Abhazya Heyeti Rostov Na Donu’da düzenlenen “XII.Uluslararası Karadeniz Kulubü İş Konseyi toplantısına katıldı. ATO 2007 yılından bu yana kulübe üye olarak bulunuyor.


Kulübe 9 Ticari olmaya kuruluş üye olarak bulunuyor: Abhazya, Rostov, Taganrog, Pridnestroviya, Kherson, Novocherkassk, Yeisk, Don ve Sevastapol Bölgeleri Ticaret Odaları Birlikleri.


Toplantıda Uluslararası Karadeniz Kulübü Üyelerinin ikili ilişkileri görüşüldü. İş Konseyine bağlı tüm üyelerin arasında daha yakın işbirliği ve bağlantıların kurulması için Rusya Ticaret Odaları Birliği tarafından sunulan öneriler tartışıldı.


Toplantıda ATO tarafından açılan sergide Uluslararası Karadeniz Kulübü (МЧК) Üyelerine Abhazya’da yapılabilecek olan yatırım alanları hakkında bilgi verildi.


Sergide bulunan Abhazya Cumhuriyeti standı, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. ATO, Uluslararası Karadeniz Kulübü’nün 24 toplantısına katıldı.        


IBSC yatırım serginin İş Konseyi bir parçası olarak Abhazya Odası ülkeye yatırım çekmek amacıyla katıldığı şehirler tarafından organize edildi.


Ziyaretçiler arasında Abhazya uyandırdı büyük ilgi durun.


Ticaret Abhazya Odası da Uluslararası Karadeniz Kulübü Meclisi 24 oturumun açılışına katıldı. Toplantının açılışını Rostov Na Donu Belediye Başkanı Mihail Chernysev yaptı. Chernisyev konuşmasında Karadeniz Bölgesi’nin ekonomik, kültürel ve eğitim alanlarındaki işbirliğinin gelişiminde “Uluslararası Karadeniz Kulübü’nün (МЧК) önemine vurgu yaptı.


Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.