RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Mayıs 2013, Pazartesi 09:57:34 tarihnde eklendi. 654 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AKPM Görüşmeleri

AKPM, TALLİNN OTURUMUNDA ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA SORUNU GÖRÜŞÜLECEK
AKPM Görüşmeleri 20/05/2013. Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi “PACE” (AKPM) 23 – 24 Mayıs 2013 Tarihinde Estnya’nın Başşehri Tallinn’de yapılacak olan AKPM İzleme Komitesi toplantısında, dondurulmuş sorunlar olarak belirtilen konuları görüşecek. Özellikle, Pridnestroviya ve Dağlık Karabağ olmak üzere, ayrıca Abhazya ve Güney Osetya’daki sorunlar görüşülecek.


“PACE” (AKPM) Resmi İnternet Sitesi’nde yayınlanan bilgilere göre, toplantıda Avrupalı parlamenterler ve konu ile ilgili uzmanlar yer alacak. Toplantı gündeminde, Makedonya, Güney Osetya 2008 Savaşı sonrasındaki görüşmeler süreci sonrası hazırlanan izleme raporu, Arnavutluk, Gürcistan, Moldova, Ukrayna ve Karadağ açısından görüşmelerin değerlendirilmesi ve ayrıca Moldova ile görüşmeler sürecinin güncellenmesi konuları görüşülecek.      


PACE resmi internet sitesinde yayınlanan bilgilere göre, işitme Avrupa milletvekilleri ve uzman toplumu temsilcileri olacaktır. Gündemi de Moldova ile gözlem sonrası diyalog yönlerini tartışmak Arnavutluk, Gürcistan, Moldova, Ukrayna ve Karadağ, hem de için izleme prosedürleri güncelleme, Makedonya, 2008 yılında Güney Osetya savaş tartışma sonrası izleme raporu dahil.


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1660131.html#ixzz2Tlh8q4ht
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.