RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2013, Cuma 10:08:36 tarihnde eklendi. 697 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Dışişleri’nde Yeni Atamalar

ALEKSANDR ANKVAB, ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI’NDA YENİ GÖREVLENDİRMELER İLE İLGİLİ KARARNAMEYİ YAYIMLADI
Abhazya Dışişleri’nde Yeni Atamalar 17/05/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 16 Mayıs 2013 Tarihinde imzaladığı kararname ile Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığının kuruluşunun 20. Yıldönümü arifesinde dışişleri bakanlığında çalışan diplomatları yeni görevlere atadı.


Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nda yapıal törende Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba dışişleri bakanlığı çalışanlarının 20. Kuruluş yıldönümü nedeni ile kutlayan bir konuşma yaptı.


Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Yönetimi Başkanı Beslan Kubrava, Devlet başkanlığı Kararnamesini okuyarak diplomatları yeni görevleri nedeni ile kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.  


Kararname’ye göre, Dışişleri Bakan Yardımcıları Oleg Arşba ve Irakli Khintba, Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçi Görevi ile yetkilendirildi.


Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Protokol Müdürü Martin Tarkil – 1. Sınıf Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçi derecesine getirildi.


Konsolosluk Yönetimi Bölümü Başkan Yardımcısı Laşa Avıdzba, Dışişleri Bakanlığı Avrupa, ABD ve Kanada Bölüm Başkanı Arthur Gaguliya, Rusya Federasyonu, BDT, Pridnestroviya Cumhuriyeti, Güney Osetya Cumhuriyeti ve Gürcistan Bölüm Başkanı Irakli Tujba – 2. Sınıf Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçi derecesi ile görevlendirildi.


Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba tarafından imzalanan kararname ile çeşitli derecelere yükseltilen dışişleri personelinden, Adgur Chegiya – 1. Derece Danışman, Anna Gamsoniya – Ataşe, Madina Zuhba – 2. Derece Danışman, Tengiz Tarba – 2. Derece Danışman, İnal Lazba – Ataşe olarak görevlendirildiler.


Ayrıca yüksek performans düzeyinde yapmış oldukları çalışmalar nedeni ile Dışişleri Bakanlığı tarafından Liyakat Ödülü alan diplomatlar: Büyükelçilikler Bölümü Başkan Yardımcısı Lasha Avıdzba, Üst Düzey Konsolosluk Hizmetleri Bölümü Yöneticisi Veronika Djopua, Konsolosluk Bölüm Yardımcısı Arthur Gaguliya, Avrupa, ABD ve Kanada Bölüm Başkanı Arthur Gaguliya, Rusya Federasyonu, BDT, Pridnestroviya Cumhuriyeti, Güney Osetya Cumhuriyeti ve Gürcistan Bölüm Başkanı Irakli Tujba.


Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.