RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Mayıs 2013, Perşembe 13:18:37 tarihnde eklendi. 1347 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya - Türkiye İş Konseyi

ABHAZYA TİCARET ODASI TARAFINDAN “ABHAZYA – TÜRKİYE İŞ KONSEYİ” OLUŞTURULDU
Abhazya - Türkiye İş Konseyi 09/05/2013. Abhazya Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası (ATO) tarafından 8 Mayıs’ta Genel Kurul yapıldı. Toplantı sırasında “Abhazya – Türkiye İş Konseyi” kuruldu.


ATO Başkan Yardımcısı Adgur Lushba, oluşturulan iş konseyi hakkında bilgi verdi. İşi konseyi tarafından yapılan toplantı sırasında “Abhazya – Türkiye İş Konseyi” Başkanlığına Soner goguz, başkan yardımcılığına ise Kira Zekir – Oğlu seçildi. Sekreterlik görevine Batal Abıtjba seçildi.  İş konseyi 9 üyeden oluşuyor.


Adgur Lushba, İş Konseyi üyelerinin hepsinin Türkiye’den anavatan göç ederek iş yaşamında çalışanlardan oluştuğunu söyledi. Bünye içerisinde bireysel ve şirket olarak iş yaşamında görev yapan girişimcilerin bulunduğunu belirtti.


Adgur Lushba “ATO olarak bünyemiz içerisnde Türkiye’den göç ederek iş yaşamına katılan üyemiz bulunuyor. İş yaşamında ki sorunların çözümü üçün dünyanın her yerinde ATO gibi kuruluşlar bulunuyor. Örnek olarak Rusya Ticaret Odası Bünyesi içerisinde de Abhazya – Rusya İş Konseyi bulunmaktadır” dedi.


Adgur Lushba “Abhazya – Türkiye İş Konseyi, ATO içerisnde özerk bir yapıya sahip olacak ve varolan sorunların çözümü için azami çalışma gösterecek” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.