RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Mayıs 2013, Perşembe 09:14:45 tarihnde eklendi. 655 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’dan Putin’e Kutlama Mesajı

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, RUSYA FEDERASYONU DEVLET BAŞKANI VLADİMİR PUTİN’E ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ
Ankvab’dan Putin’e Kutlama Mesajı 09/05/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 68 yıl önce kazanılan Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi Bayramı nedeni ile Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’e kutlama mesajı gönderdi.


Alkesandr Ankvab Kutlama Mesajı “Büyük Vatanseverlik Savaşı Bayramı nedeni ile sizi ve Rusya Federasyonu Halklarını kutluyorum!


68 yıl önce insanlık tarihinin en kanlı savaşını Sovyetler Birliği Halklarının ortak mücadelesi ile uzun zamandır beklenen zaferini gerçekleştirdik


9 Mayıs, Bizlerin ortak tarihinde, Alman faşizmini dünyayı ve vatanlarını korkusuzca savunarak yok eden askerlerimizin yiğitlik ve cesaret sembolü bir gündür.


Abhazya Cumhuriyeti’nde o yıllarda yaşanan tarihsel gerçekleri, asker ve cephe savunucularının başarılarını gelecek nesillere aktarılması ve bilgilendirilmesi büyük bir başarı ile gerçekleştirilmektedir.


Abhazya halkı olarak, Büyük Vatanseverlik Savaşı Gazilerine en içten tebriklerimizi iletiyor, onların zaferlerinin daima anımsanacağını belirtiyorum”


Kaynak: www.apsnypress.info 
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.