RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Mayıs 2013, Çarşamba 16:38:22 tarihnde eklendi. 721 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den Kutlama Mesajı

RUSYA DEVLET BAŞKANI VLADİMİR PUTİN, BDT, ABHAZYA, GÜNEY OSETYA VE GÜRCİSTAN DEVLET BAŞKANLARI’NA KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ
Putin’den Kutlama Mesajı 08/05/2013. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi’nin 68. yıldönümü nedeni ile ilgili olarak BDT, Abhazya, Güney Osetya ve Gürcistan Devlet Başkanları’na kutlama mesajı gönderdi.


Vladimir Putin, devlet başkanlarına göndermiş olduğu kutlama mesajında, kahramanlara tüm olarak borçlarının olduğunu vurguladı – özgürlük ve bağımsızlık için şehit düşen kahramanların anısını taze tutmak ve hayatta bulunan gazilere de özen ve dikkat gösterilmesi gerektiğini belirtti.


Devlet Başkanı mesajında, Mayıs 1945 zaferinin kutsallığını belleklerde korumak, tarihin ortak kahramanlık sayfaları üzerinden ülkelerin işbirliğini daha de geliştirmek ve sürdürmek için sağlam bir temel oluşturacağını vurguladı.


Vladimir Putin mesajında, Büyük Vatanseverlik Savaşı Gazilerinin, zafer bayramını en içten dilekleri ile kutlayarak, sağlık, esenlik ve uzun bir yaşam diledi.


Kaynak: www.apsnypress.info         
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.