RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Mayıs 2013, Pazar 11:39:25 tarihnde eklendi. 972 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

En İyi Pasta Ustası - 2013

“ABHAZYA’NIN EN İYİ PASTA USTASI – 2013” YARIŞMASI SONUÇLANDI
En İyi Pasta Ustası - 2013 05/05/2013. Abhazya Cumhuriyeti Sanayi ve Ticaret Odası (ATO) tarafından 3 Mayıs Cuma günü Suhum “Ertsahu” Restoran’da düzenlenen “Abhazya’nın En İyi Pasta ve Ustası – 2013” yarışması sonuçlandı.


“Abhazya’nın En İyi Pasta ve Ustası – 2013” Yarışmasına, Suhum, Gagra ve Gudauta’dan katılan pasta ustaları ürünlerini yarışma ziyaretçilerinin beğenisine sundular.


Yarışmanın ana amacı: Abhazya Cumhuriyeti’nde, pasta üretiminin üst düzeye çıkarılması, mesleki becerinin ve tecrübenin arttırılması, deneyimlerin paylaşımı, genç profesyonellerin eğitimi, şekerleme ve pasta üretiminin beğenilirliğinin artırılması olarak belirlendi.


“Abhazya’nın En İyi Pasta ve Ustası – 2013”  Jüri Üyeleri: ATO Başkanı Gennady Gaguliya, Suhum Belediyesi Başkan Yardımcısı Vadim Cherkesiya, “Ertsahu” Restoran Müdürü İrina Zarkua, “Lady Boss” Dergisi Editörü Julia Gumba, Abhazya Cumhuriyeti STK Birlikleri Sekreteri Natela Akaba, Teknolog Nadejda Geriya, Suhum Mutfak Eğitimi Okulu Öğretmeni N. Çaçava, Suhum Şehri Baş Hekimi Alla Belyaeva ve “Suvorovsky Gıda” Şirketi Baş Teknoloğu E. Pavelko. Jüri üyeleri, dört faklı kategoride yarışan ustaları değerlendirdi.


“En iyi Kek” dalında birinciliği “Biskvit” Pastanesi kazandı. “En İyi Pasta” dalında birinciliği “Çikolata” Pastanesi kazandı. “Doğu Yöresi Tatlıları” kategorisinde “Doğu Tatlıları” Pastanesi kazandı. “En İyi Çörekler” dalında ise Gagra “Mon – Kafe” birinciliği kazandı. “En iyi Ziyaretçi Ağırlaması” dalındaki ödülü, teknolojik daldaki yenilemeleri ile ilgi uyandıran Gudauta’lı “Bisküvi Pastanesi” kazandı. “Abhazya’nın En İyi Pasta ve Ustası – 2013” Jüri Ödülü ise Suhum “Bisküvi – Pasta Ürünleri” Fabrikası Yöneticisi İrina Sokolova- Gamisoniya’ya verildi.


Retoran’ın bahçesinde, ziyretçilere mutfak ürünleri, tatlılar, kekler, pastaların bulunduğu bir sergi açılarak ürün tanıtım ve satışlarında bulunuldu. Yarışma, düzenlenen konser ile sona erdi.


Kaynak: www.apsnypress.info       


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.