RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Nisan 2013, Pazartesi 17:30:25 tarihnde eklendi. 1082 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Sırbistan İşbirliği

ABHAZYA SANAYİ – TİCARET ODASI HEYETİ, BOSNA - HERSEK CUMHURİYETİ’Nİ ZİYARET ETTİ.
Abhazya – Sırbistan İşbirliği 22/04/2013. Abhazya Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası (ATPP) Heyeti Bosna – Hersek Cumhuriyeti’nin Bijelijina şehrinde 19 – 20 Nisan 2013 Tarihleri arasında düzenlenen “Uluslar arası IV. Turizm ve Gastronomi Fuarı”na katıldı.


ATPP Heyet Üyeleri içerisinde S.N. Gogua, İ.R. Hoşea, İ. V. Daurov, Abhazya Milletvekili A. Ç. Paçulia, Abhazya Devleti Turizm ve Tatil Komitesi Başkan Yardımcısı A. Y. Ahba ve ERA Partisi Suhum Şubesi Başkan Yardımcısı T. T. Arşba hazır bulundular.


“Uluslar arası Bijelijina IV. Turizm ve Gastronomi Fuarı”na Abhazya’nın dışında, Yunanistan, Macaristan, Bulgaristan, Karadağ, Çek Cumhuriyeti, Makedonya, Sırbistan, Bosna – Hersek Cumhuriyeti katıldılar.


Abhazya Cumhuriyeti’nin fuar standında ülke içerisnde üretilen farklı ürün çeşitleri sunuldu. Ürünler standı ziyaret edenler tarafından ilgi ile izlendi.


Abhazya Heyet Üyeleri, satandı ziyaret eden işadamlarına, Abhazya’nın sanayi potansiyeli, turizm, tarih ve kültürü hakkında bilgi verdiler.


Fuar sırasında, Abhazya Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri, Sırbistan Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile bir araya geldi. Görüşme sırasında ikili işbirliği anlaşması imzalandı. Taraflar, Abhazya ve Sırp Cumhuriyeti girişimcileri arasında karşılıklı yararlı işbirliğinin güçlendirilmesi taahhütlerinde bulundular.


Taraflar arasında yapılan bu anlaşmanın, Avrupa ülkeleri ile ticari ve ekonomik ilişkilerin kurulması ve genişletilmesi yönünde başarılı bir adım olduğu, cumhuriyete yatırımların çekilmesi için Avrupa ülkelerindeki üst düzey yatırımcıları çekmek için büyük fısatlar sunacağı belirtildi.


Kaynak: www.apsnypress.info        


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.